Simple ismétlődő fizetésnél bankkártya lecserélése

Oláh Ferenc által megosztott ötlet 2 years ezelőtt
Megfontolás alatt

A mostani SalesAutopilot beállítási és technikai lehetőségek alapján csak akkor van lehetőség a bankkártyát lecserélni, ha sikertelen terhelés történt, ami több esetben nem tud megvalósulni vagy csak nagyon nehezen. Tudásbázis bejegyzés alapján: https://support.salesautopilot.com/hc/hu/articles/360010499733

Van olyan eshetőség, hogy egy személynek több kártyája van és szeretne váltani közöttük (pl: nem az „éles” kártyával fizetett elő, hanem teszt kártyával v. szeretné a céges kártyát használni, v. másik személy kártyáját adata meg stb).

Ezekben az esetekben a meglévő kártya aktív és pénz is valószínűleg van rajta. Így a cseréhez szükséges sikertelen fizetés nem tud megvalósulni v. csak nagyon nehezen ha az ügyfél valahogy limitálja a fordulónapon a terhelés idősávjában a kártyát (limit módosítás vagy átmeneti blokkolás).

Az újra feliratkozás, pedig több háttérmunkát igényelhet (persze ez függ az épített előfizetési rendszertől).


A kérés valamilyen egyszerű megoldás lefejlesztésére irányulna, ami az előfizetőknek és az ügyfélszolgálatnak is könnyebbé teszi a bankkártya változtatást, esetleg valamilyen levélben elhelyezhető mezőkód, ami egy hivatkozásként megnyitható lenne.

Hozzászólás
 
Attach a file