Early Bird akciók kezelése

Huszár Csaba által megosztott ötlet 2 years ezelőtt
Megfontolás alatt

Termékek árának megváltoztatását szeretném megoldani időponthoz és/vagy eladott mennyiséghez kötötten.

Hasznos funkció lehetne a SAPI-ban az Early Bird-akciók egyszerűbb kezelése. Nagy vonzerőt adna a SAPI-nak, mert megkönnyítené egy csomó marketingkivitelező és felhasználó munkáját.

Több megoldási lehetőséget látok:

  • a terméktörzsben vagy az űrlapon (a BUMP-ajánlathoz hasonlóan) legyen lehetőség meghatározni, hogy a termék mikor (milyen időpontok között) jelenjen meg az űrlapon (ekkor több termék felvitelére van szükség a terméktörzsben);
  • termék lecserélése űrlapon művelettel;
  • legyen lehetőség a termék árának megváltoztatására az űrlapon időponthoz kötötten (így nem kell több termék a törzsben);
  • A https://support.salesautopilot.com/hc/hu/articles/360010504994-Ecommerce-metódusok tudásbázis "Terméktörzsben szereplő termék módosítása" funkciója után generálódjanak újra a módosított termékeket tartalmazó űrlapok (jelenleg ez nem automatikus, a terméktörzsben végrehajtott módosítások után az érintett űrlapokat manuálisan kell újragenerálni, amire a szoftver is figyelmeztet)

Jelenleg csak programozói tudással, javascript kódokkal lehet automatikusan megoldani a termékek lecserélését az űrlapokon.

Early Bird-szerű megoldás nem újszerű a marketingesek eszköztárában. Jóval többen használnák vagy használják, minthogy szkriptekkel lehessen csak megoldani.

Hozzászólás
 
Attach a file