Affiliate rendszer kiterjesztése több szintesre

Szabó Orsolya által megosztott ötlet 3 years ezelőtt
Megfontolás alatt

Hasznos lenne, ha a SAPI-ban létrehozható affiliate rendszer nem csak egyszintes lehetne, hanem választható lenne annak a beállítása, hogy az adott affiliate partner hány szint mélységből kaphasson jutalékot. Tehát ha ő, mint affiliate partner tovább ajánlja a partneri lehetőséget, akkor x szint mélységig kaphasson jutalékot előre meghatározott kifizetési terv alapján az általa ajánlott partnerek/vásárlók, és azok x szintű mélységig behozott partnerei/vásárlói után is.

Ez olyan formában is jó lenne, ha az egyes szintekhez hozzárendelhető lenne egy fix, szintenként eltérhető százalékos érték (ha többféle termékről van szó a partneri rendszerben), vagy akár egyes szintekhez adott fix összeg (ez akkor jó, ha csak egyféle vagy egyforma árú termékekről van szó).

Ehhez kellene kapcsolódnia annak is, hogy a partner iroda pedig tudja kezelni a több szintes rendszer kimutatásait: minimum, hogy lássa az alatta felépülő struktúrát (melyik szinten hány ember), illetve az egyes szinteken keletkezett jutalékát (GDPR miatt a személyes adatokat nem kell látnia, úgyanúgy, mint jelenleg az egy szintes partner irodában).

Hozzászólás
 
Attach a file