Bump termék megjelenítése a "terméktáblázatban" (producttable)

Balazs Gots által megosztott ötlet 4 years ezelőtt
Megfontolás alatt

Sziasztok!

Ha jól tudom és jól látom, jelenleg nem lehet megoldani, hogy az űrlap végén lévő bump termék/termékek is megjelenjenek a termékeket listázó táblázatban az űrlap tetején, attól függően, hogy bepipálta-e a felhasználó valamelyiket.

Ez a fejlesztés nagyon hasznos lenne, abból a szempontból, hogy a GDPR miatt így is nagy hangsúly van a vásárlók maximális szintű tájékoztatásán. Jelenleg, ha bump terméket használunk, akkor szövegesen jelenítjük meg az űrlap alján azt a tájékoztató szöveget, hogy ha csak a normál terméket veszi, akkor annak X Ft az ára, és X Ft-ot kell fizetnie, ha viszont a bump terméket is megveszi, akkor annak Y Ft az ára, és Z FT-ot kell fizetnie.

Ez pl. 1 db normál termék és 2 db bump termék esetében már elég hosszú és komplikált. Ezért lenne jó, ha a bumpok is bekerülnének a termék táblázatba. Az igaz, hogy ez a táblázat az oldal tetején van, de az űrlap forráskódjába picit belenyúlva le lehet vinni az oldal aljára azt a blokkot, ami pedig már a felhasználó számára azonnal értelmezhető, és jól látható, mielőtt rányom a megrendelés gombra.

Képes megyarázat: https://www.screencast.com/t/TDx4YIrH

Ha Ti is hasznosnak táláljátok ezt a fejlesztést, akkor nagyon örülnénk neki, ha belefejlesztenétek a SAPI-ba.

Az új Katapult könyv megjelenése miatt kicsit sürgetőbb ez a helyzet, mint alap esetben, ezért érdelődnék, hogy mikorra várható döntés ezzel a fejlesztéssel kapcsolatban?


Köszönöm előre is a válaszotok!


Üdvözlettel,

Gots Balázs

Online Katapult

Hozzászólás
 
Attach a file