Hatékonyság növelése: Tevékenység idejének mérése értékesítési, ügyfélszolgálati eseményeknél

András Schmidt által megosztott ötlet 2 years ezelőtt
Megfontolás alatt

Abban szeretném kérni a segítségeteket, hogy hogyan tudnám rögzíteni, hogy egy esemény mennyi ideig tartott. Nem mindegy, hogy az értékesítő az ügyféllel 2 percet, 12 vagy 25 percet telefonált vagy a találkozó mennyi ideig tartott legyen az Zoom vagy személyes. Nem csak a hatékonyság szempontjából, ha nem az esetleges cél szempontjából sem. 2 perc alatt esélytelen bemutatni a terméket vagy a céget, illetve egy follow-up-nál lehet, hogy felesleges 25 percet csevegni, egy minimális megrendelés esetében (vagy legalábbis jó lenne tudni az okot). Ez hasznos lenne abból a szempontból is, hogy lássuk a munkatársnál a fejlesztendő területet is. (kommunikációs, sales, kérdezés technika, fókuszálás, stb.)


Az adatlapnál, ha az események rögzítésénél az "Esemény időpontja" alatt lenne egy "Esemény időtartama: mező óra és perc kiválasztásának lehetőségével, akkor az nagyon praktikus lenne, mert könnyen és gyorsan rögzíthető illetve, ahogy kitölti az adatokat ezt is könnyen rögzíti.


Ha megoldható, akkor hasznos lenne, ha admin szinten megadható lenne, hogy mely felhasználóknak kötelező ennek a mezőnek a kitöltése, és addig nem tudja lezárni az eseményt. (ne lehessen a kifogás, hogy elfelejtettem, véletlen, stb....)


A másik kérés ezzel kapcsolatosan az lenne, hogy ezt az időtartamot lehessen megjeleníteni a munkatárs CRM eseményeinél, hogy egy listában lehessen látni. Akkor könnyen és gyorsan át lehetne nézni a napi CRM eseményeinél, hogy mivel mennyit foglalkozott, nem kéne az adatlapokat megnyitni, illetve egy értekezleten/személyes egyeztetésen gördülékenyen végig lehetne rajta menni.


Azoknak a cégeknek lehet hasznos ez a funkció, akik a SAPI-t CRM szempontból értékesítőkkel vagy ügyfélszolgálati munkatársakkal együtt használják, vagy akár call centereknek, hogy a hatékonyságukat növeljek.

Remélem tetszik és hasznosnak találjátok az ötlet és hamarosan meg is valósulhat!

Hozzászólás
 
Attach a file