Shoprenter szinkronból származó adatok kibővített felhasználása

Várhegyi István által megosztott ötlet 4 years ezelőtt
Megfontolás alatt

Sziasztok!

A Shoprenter rendelés szinkronból származó adatokat most is fel lehet használni, mezőkódok formájában. Pl. rendelés azonosító, rendelt termékek, rendelés dátuma,..

A SAPIban jelenleg elérhetőnél azonban a Shoprenterből sokkal több adat érkezik.Pl. megrendelés megjegyzés, bankkártyás fizetés tranzakciós adatai.

Különösen ez utóbbi érdekes, hiszen mivel az online bankkártyás fizetés adatait nem lehet felhasználni mezőkódként (bár elméletileg átjön a SAPIba), így nem lehet a Shoprenter visszaigazoló emaileket sem teljes körűen megoldani.

Replies (2)

photo
1

Kedves Gyuri!

Azzal egészíteném ki, hogy számomra a megrendelés megjegyzése lenne jelenleg fontos, mert most ide írunk plusz információkat a megrendelőnek. Pl. az előre utalásnál ebbe a mezőbe kapja meg a proforma számláját. Viszont így nem kapja meg, mert nem megy ki neki ez az információ.

És akkor megint vissza kell tennem a kommunikációt az SR levelekre. Amivel nem tudok annyi automatizmus, folyamatot megvalósítani, mert SAPI-val.


Köszönöm


Tamás

photo
1

Kedves Gyuri!


Kaptam egy oldalt, ahol lehet látni, hogy milyen adatokat ad át az SR webhookon.


Ezt a linket készítettem:

https://webhook.site/#!/70e6801c-953f-41f7-a0f7-8eaa48f7bf9a/e957b01a-6d6d-4a93-8e36-c18d3a237e43/1


Az Order Historyban a comment mezőre lenne szükségem. Azért nem értem, hogy ezt miért nem menti el a SAPI, mert pont ebben van benne az állapot változás értéke is, amit viszont jelenleg megkap a SAPI.


Köszönöm.


Tamás

Hozzászólás
 
Attach a file