Tagsági Wordpressben

Huszár Csaba által megosztott ötlet 4 years ezelőtt
Megfontolás alatt

A SA nagyobb külföldi versenytársai szinte mindegyike több Wordpress plugint kezel, köztük sok ingyenesen is használhatót.

Az elérhető WP-pluginek leírásában keresve 6 találat van a Salesautopilot-ra (https://www.screencast.com/t/uHJWHs8C6kn - Mailmaster kulcsszóra 3 db), Mailchimp-re 694 találat van (https://www.screencast.com/t/bGs6wkiv).

Sok hasznos bővítmény mellett több tagsági rendszert is kezelő, ingyenes funkciókkal is rendelkező bővítmény (pl. https://ultimatemember.com/) kommunikál a versenytársakkal. Hasznos lenne, ha ezekkel a SA is egyszerűen integrálható lenne.

Tudom, hogy különböző programozásokkal, scriptekkel sok olyan funkcióra is képes a SA, amire jelenleg még nem is gondolunk. Sajnos ezek a megoldások egyáltalán nem felhasználóbarátak. Ügyfelet ezekkel nem megnyerni lehet, sokkal inkább elriasztani.

A visszajelzések alapján nagyon sokan azért választák a MailChimp-et, mert szinte mindent meg tudnak benne oldani átlátható felületen, programozói segítség nélkül. A több száz plugin-en keresztül korlátlanok a lehetőségeik. Szinte mindenre van megoldásuk.

Több előfizetéses rendszert építünk SA-ban. A Wordpress meg egy elterjedt tartalomkezelő rendszer. Nagy segítség lenne, ha szorosabb együttműködési lehetőséget látnánk a rendszerek között.

Javaslom, hogy a SA-fejlesztések ebbe az irányba is menjenek el. Kezdetnek a fent említett Ultimate Member összekötése hasznos lenne. Nagyon sok weboldalon használják Magyarországon is.

Hozzászólás
 
Attach a file